15:30
Рідне місто моє

 

Любов до батьківщини починається з любові до рідного міста. У старшій групі "Живчики" пізнавально та цікаво пройшов тиждень "Моє рідне місто". Діти разом із вихователем Тетяною Далекою поринули у віртуальну мандрівку нашим стародавнім містом. Провели заняття з ознайомлення з соціумом, на якому подорожували вуличками міста, його визначними місцями. Уявили себе справжніми кореспондентами, які брали інтерв'ю та розповідали про рідне місто. Повторюючи назви вулиць, на яких живуть діти, спробували дістатись до них на різних видах транспорту.

Дбаючи про чистоту та безпеку нашого міста, за допомогою гри "Сортуємо сміття" визначили різні види сміття та як його правильно сортувати.

Трохи пофантазували на тему "Місто майбутнього", використовуючи Лего- конструктор. За допомогою ватних дисків створили аплікацію "Засніжені будівлі нашого міста".

Виховувати любов до рідного міста, почуття гордості за його історію та визначні пам'ятки, повагу до жителів і надалі буде в пріоритеті вихователів нашого закладу.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 105 | Додав: zdo8-nizhyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar